Vali Öner, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladı

Vali Hüseyin Öner, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

VALİLİK 7.03.2021 14:21:05 0
Vali Öner, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladı

Vali Hüseyin Öner, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Öner mesajında; 

?Toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası, fedakârlığın, anne sevgisi ve şefkatin sembolü olan kadınlarımız, nesiller boyu ailesi için, devleti ve milleti için üstün bir cesaret göstererek tüm zorlukların üstesinden gelmişlerdir.

Cennet annelerin ayakları altındadır´ diyen bir dinin mensubu olarak, kadınlarımıza hak ettiği değeri vermek, onları korumak bizim en asli görevlerimizden biridir. Kadınlarımız mutlu ve huzurlu olduğu zaman toplumumuzda huzurlu ve mutlu olacaktır. Bizim kadim kültürümüzde kadınlara yönelik şiddet, ayrımcılık, kötü muamele yoktur. Aksine saygı, sevgi ve hoşgörü vardır. Zira kadınlar, çocuklarımızın ilk öğretmeni, yarınlarımızı ve geleceğimizi inşa edecek nesillerimizin yetiştiricileridir.

Bu duygularla, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren, gelecek nesillerimizi en iyi şekilde yetiştirecek olan varlıklarıyla onurlandığımız başta annelerimiz olmak üzere, tüm kadınlarımızın ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü?nü yürekten kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yıllar dilerim? ifadelerini kullandı.


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı