Vali Mustafa Masatlı, Özel Harekat Polisleriyle yemekte bir araya geldi

Vali Mustafa Masatlı, Özel Harekat Polisleriyle yemekte bir araya geldi

24.01.2019 09:18:25 0
Vali Mustafa Masatlı,  Özel Harekat  Polisleriyle yemekte bir araya geldi

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Kahraman Özel Harekat Polisleri ile yemekte bir araya geldi. Vali Masatlı´ya İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş eşlik etti. Ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş´tan bilgi alan Vali Masatlı, hizmet binası çevresini gezerek alınan güvenlik tedbirlerini ve personel eğitim alanlarını yerinde inceledi.
İncelemelerinin ardından Özel Harekat personeli ile yemekte bir araya gelen Vali Masatlı, yemek sonrasında yaptığı konuşmada özellikle Özel Harekat Polislerimizin Doğu ve Güneydoğu´da yürütülen görevlerde mesai mefhumu gözetmeksizin; Doğu Batı, gece gündüz demeden fedakarca yürüttüğü çalışmalar sonucunda büyük başarılar elde ettiğini ifade ederek, Vatan savunması sırasında canını feda eden Şehitlerimize Allah´tan rahmet, Gazilerimize ise sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.
Konuşmasının devamında Devletimizin güvenlik birimlerinin, meydana gelen olaylara anında müdahale ederek, Devlet otoritesinin korunması açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Vali Masatlı Devletin vatandaşlarına karşı kadife yumuşaklığında bir elinin olduğu gibi; Bekası söz konusu olduğunda ise hainleri bertaraf edecek bir demir yumruğunun da olduğunu vurguladı.
Vali Masatlı; ?Aziz Milletimiz, Söz Konusu Vatan Olduğunda Bir ve Beraber Olmayı En İyi Şekilde Başarabilmiştir?
Türk Milleti´nin tarihten bu yana Devlet geleneği olan bir Millet olduğunun altını çizerek sürdürdüğü konuşmasında, Milletimizin Anadolu´dan başka gidecek bir yerinin olmadığını ifade ederek; Dini, dili, ırkı, etnik kökeni ne olursa olsun Aziz Milletimizin, tıpkı 15 Temmuz gecesinde o hainlere karşı ellerinde sadece Türk Bayrakları ile verdiği mücadelede olduğu gibi söz konusu Vatan olduğunda bir ve beraber olmayı en iyi şekilde başarabildiğini de sözlerine ekledi.
Konuşmasının sonunda güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olduğunu ifade eden Vali Masatlı, görevini Türk Bayrağı´nın dalgalandığı her yerde, cansiperane bir şekilde yürüten Özel Harekat Polislerine ve tüm güvenlik güçlerine teşekkür ederek, bundan önce gösterdikleri başarılı çalışmaların, bundan sonra da devam edeceğine olan inancını belirtti.

Haber: Bedrettin Şuay


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi