Vali Masatlı´dan Anneler Günü ziyaretleri

Vali Mustafa Masatlı, Anneler Günü dolayısıyla Şehit Annesi ve 100 yaşında ki Anneleri ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´ nun selamını iletti ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun göndermiş olduğu hediye

11.05.2020 10:03:41 0
Vali Masatlı´dan Anneler Günü ziyaretleri

Vali Mustafa Masatlı, Anneler Günü dolayısıyla Şehit Annesi ve 100 yaşında ki Anneleri ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´ nun selamını iletti ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun göndermiş olduğu hediyeleri takdim etti.

İçişleri Bakanlığı ve Hazreti Hatice Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen ve Anneler gününde 100 yaş üzeri anneler ile Şehit annelerinin ziyaret edilmesini hedefleyen projesi kapsamında Vali Mustafa Masatlı, Yalnızçam köyünde 100 yaşında ki Gülbeyaz Palabıyık ile il merkezinde 100 yaşındaki İpek Balcı ve Şehidimiz İnan Akçam´ın annesi Birgül Akçam´ı evlerinde ziyaret ederek Anneler gününü kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun selamlarını ileten Vali Masatlı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun göndermiş olduğu hediyeleri takdim etti. Vali Masatlı ayrıca Hazreti Hatice Vakfı tarafından anneler adına dikilen fidanların sertifikalarını da teslim etti.

Yaşlılar ve Şehit annesi kendilerinin ziyaret edilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan´a, İçişleri Bakanı Soylu´ya ve Vali Masatlı´ya dualar edip, teşekkür ettiler.

İl merkezi ve İlçelerde de Şehit anneleri, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Kaymakamlar tarafından ziyaret edilerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun selamlarını iletip,  Anneler Günü Kutladılar ve hediyelerini takdim ettiler.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı