Vali Deniz: ?Rahvan at sporunu geliştirmek için çalışacağız?

Vali Deniz: ?Rahvan at sporunu geliştirmek için çalışacağız?

VALİLİK 25.11.2015 09:39:35 0
Vali Deniz: ?Rahvan at sporunu geliştirmek için çalışacağız?
Vali Ahmet Deniz, Ardahan Rahvan At Binicilik Spor Kulübü´nün faaliyet yürüttüğü spor sahasına giderek, Rahvan atlar hakkında bilgi aldı ve at bindi.
 
Beraberinde Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile birlikte Halilefendi Mahallesi´nde ki Rahvan at sporlarının yapıldığı alana giden Vali Deniz, Ardahan Rahvan At Binicilik Spor Kulübü Başkanı Murat Arabul ile görüştü. Sahada aktif faaliyet yürüten kulübe kayıtlı Rahvan atlar hakkında Arabul´dan bilgi alan Vali Deniz, daha sonra Belediye Başkanı Köksoy ve Kulüp Başkanı Arabul ile birlikte Rahvan ata binerek, kar üstünde gezinti yaptı.
 
Vali Deniz, ?İlimizde bütün spor dallarında olduğu gibi Rahvan at sporuna da önem vermekteyiz. Viyana kapılarına kadar atla gitmiş bir milletiz. Böylesi bir milletin atı sevmemesi ve sahip çıkmaması düşünülemez. Rahvan at sporu, bizim geleneksel değerlerimizdendir. Bu değere sahip çıktığı için Rahvan At Binicilik Spor Kulübümüze teşekkür ediyorum. İlimizde bu sporu daha fazla geliştirmek için neler yapılması gerekiyorsa yapacağız. Bütün spor dallarında olduğu gibi, Rahvan At sporcularımızın da yanında olacağız? dedi.

1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler