VALİ DENİZ, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI

VALİ DENİZ, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI

30.10.2015 10:03:16 0
VALİ DENİZ, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
Vali Ahmet Deniz, Ardahan´ın merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları ile toplantı yaptı.
 Valilik toplantı salonunda Vali Ahmet Deniz´in başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Abdurrezzak Canpolat, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Yeşilöz, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, kurum müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda gündem maddelerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vali Deniz, muhtarların ilettiği sorun ve taleplerini tek tek dinleyerek, çözümü için ilgili müdürlerine talimat verdi.
Vali Deniz, ?2015 yılı iş sezonu içerisinde çok sayıda köyümüz de kilit parke, yol, hayvan içme sulakları ve yayla yolu çalışmaları yaptık. Bu çalışmalarla birlikte vatandaşlarımız köylerde ve yayalarda daha iyi şartlarda yaşamalarını sağlayacaktır? dedi.
 
?Bizim güzelliğimiz, birlik ve beraberliğimizdir? ifadesini kullanan Vali Deniz, konuşmasına şöyle devam etti: ?Ardahan huzurlu bir şehirdir. Huzurun olduğu yerde yatırım oluyor, gelişim, değişim oluyor. İlimizde güzel bir sevgi, barış ve kardeşlik ortamı var. Herkes kardeşçe yaşıyor. Zaten bizim güzelliğimizde budur. Bu nedenle de bunun kıymetini bilmemiz lazım. Huzurumuzu bozmaya çalışan kimselere hep birlikte fırsat vermeyeceğiz? dedi.

Vali Deniz, ayrıca köylerdeki okulların ise standartlarının yükseltileceğini söyledi.
Okul ihtiyacının olduğu köylere okul yapılması için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Vali Deniz;  Şehir merkezinde ki şartlar neyse, köy okullarımızı da aynı standartlara kavuşturacağız. ?Önce eğitim´ diyoruz. Çünkü, çocuklarımız çok zeki ve başarılı, onlar bizim yarınlarımız ve geleceğimizdirler. Hep birlikte sizlerin de desteğiyle özverili çalışmalar sonucu eğitimde güzel yerlere gelmeyi arzu ediyoruz. Bu konuda ciddi bir çalışma içerisindeyiz? dedi.
Toplantıda yaptığı konuşmada erken yaşta evlilik konusuna da değinen Vali Deniz, erken yaşta evliliğin toplumsal bir yara haline geldiğini, bunun önüne geçmek için özellikle köylerde muhtarlara büyük iş düştüğünü, Bu konuda hep birlikte çalışmamız gerektiğini ifade etti.
 
Vali Deniz, 1 Kasım seçimlerinde halkın özgür iradesinin sandığa yansıması için her türlü tedbirin alındığını, bundan hiç kimsenin kuşkusunun olmaması gerektiğini ifade etti. Hukuk kuralları dışına çıkan kişilerle ilgili gerekli yasal işlemlerin yapılacağını belirtti.

1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti