Vali Deniz Göle´de

VALİ DENİZ, GÖLE İLÇESİNDE ZİYARET VE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİLİK 12.02.2016 10:25:05 0
Vali Deniz Göle´de
Vali Ahmet Deniz, Göle ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.
 
Beraberinde, Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdem Kargın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, İl jandarma Komutanı Osman Yeşilöz, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner ile birlikte Göle ilçesine giden Vali Deniz´i, ilçe Kaymakamı Zafer Oktay ve ilçe protokolü karşıladı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamında bir toplantı gerçekleştiren Vali Deniz, daha sonra inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan Öğretmen Evi binasında incelemelerde bulundu. Binayı gezerek, müteahhit firma yetkilisiyle görüşen Vali Deniz, çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı.
 
Vali Deniz daha sonra Nurettin Yılmaz Anadolu Sağlık Lisesi ve Bedirhan Bey Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Dersliklerde öğrencilerle sohbet eden Vali Deniz, öğretmenlerle de toplantılar gerçekleştirdi.
 
İlçede temaslarını sürdüren Vali Deniz, ilçe merkezinde girdiği bir çay ocağında vatandaşlarla birlikte çay içti. Bir süre çay ocağında vatandaşlarla sohbet eden Vali Deniz, sigara kullandığını öğrendiği bir vatandaşı sigarayı bırakması için ikna etti.
 
 

1

Damal mesire alanında temizlik çalışması

2

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

3

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

4

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti

5

Ceren Abla Kreşinden 23 Nisan etkinliği