Vali Ahmet Deniz´den Ardahanlılara selam var

İlimizdeki önemli hizmetleri ve samimi yaklaşımları ile halkın gölünde taht kuran Manisa Valisi Ahmet Deniz´den bütün Ardahanlılara selam var.

20.02.2020 09:55:50 0
Vali Ahmet Deniz´den Ardahanlılara selam var

Kasım Tırpancı

İlimizdeki önemli hizmetleri ve samimi yaklaşımları ile halkın gölünde taht kuran Manisa Valisi Ahmet Deniz´den bütün Ardahanlılara selam var.

Ardahan Valiliği görevi sırasında, tüm kurum amir ve memurları, siyasi parti mensupları, mesleki kuruluş temsilcileri, muhtarlar, il, ilçe ile köylerdeki vatandaşlarla samimi bağlar kuran Vali Ahmet Deniz, bu takdire şayan konumu sonucunda Batman Valiliğine atanmıştı.

Batman´da da yaklaşık olarak 3 yıl hizmette bulunan Vali Deniz oradan da Manisa´ya atanması Ardahan´da memnuniyetle karşılandı. Çünkü Ardahan Valilerinin çoğunlukla Merkeze çekilmeleri üzüntü verici oluyordu. Valiler başta olmak üzere tüm kamu görevlilerinin terfiyen başkan illere gitmeleri arzulanıyordu. Hatta bu konuda gazeteme yazdığım makalelerde, Ardahan´da hizmet veren kamu görevlilerinin daha üst makamlara gitmeleri halinde; oralarda da temsilcimiz ve hemşerimiz konumuna geldiklerini, dolayısıyla onlara her zaman destek olmamız gerektiğini vurguluyordum. Yazılarımın ne derece isabetli olduğunu Manisa´da gördüm. Ardahan´da görev yaptığı dönemde sevgi-saygı duyduğum Vali Ahmet Deniz´i makamında ziyaret ettim. Dostluğun, kardeşliğin ve insanlığın gerektirdiği en samimi yaklaşımını görmekten son derece memnunluk duydum. Ardahan´da kendi döneminde başlayan birçok projelerin durumlarını soran Vali Deniz, yatırımlarının hizmete dönüştüğünü bildirmemden mutlu oldu. Samimi ortamda geçen sohbet sonunda Vali Deniz, ?Bütün Ardahanlılara selamlarımı sunarım.? dedi.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak