UZAKTAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

Uzaktan eğitime destek amacıyla öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı.

EĞİTİM 29.12.2020 13:27:50 0
UZAKTAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

Uzaktan eğitime destek amacıyla öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı.

Vali Hüseyin Öner, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ticaret ve Sanayi Odası´nın iş birliğiyle uzaktan eğitime destek amacıyla düzenlenen tablet dağıtım programına katıldı.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Vali Hüseyin Öner,? Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle bu eğitim-öğretim yılının 1. Dönemi, uzaktan eğitim yada online eğitim diye tabir ettiğimiz; öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin evlerinden bilgisayar yada tablet kullanmak suretiyle internet üzerinden erişimle takip ettikleri bir yöntemle yürütülmektedir. 15 Şubat 2021 tarihine kadar bu şekilde eğitim-öğretim devam edecek. Biz, ilimizde bu eğitim yöntemini, en yüksek bir oranda katılımla ve kesintisiz olarak yürütmek üzere hem Milli Eğitim Bakanlığımızın uygulamalarını, kararlarını takip etmek ve hem de il düzeyinde kurumlar arası işbirliğini sağlayarak takip etmeye çalışıyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, hem öğrencilerimize tablet dağıtımı hususunda, hem de internet erişimi hususunda kurumlar arası diyalogu, Valiliğimiz yönlendirmesi ve koordinasyonunda sağlamaya çalışıyor. Bugün de bunun güzel bir örneğine şahit oluyoruz. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının temin ettiği 50 adet tableti başarı ve ihtiyaç durumuna göre belirlenen öğrencilerimize hediye etmek üzere bir aradayız. Ben, Ticaret Odası başkanımız Çetin beye ve dolayısıyla Ardahan Ticaret odamızın yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin, milletimizin önceliği eğitimdir. O yüzden eğitimde işbirliği ve dayanışma çok önemli.  Bu alanda ne kadar çok dayanışma, işbirliği olursa milletimizin geleceği de o kadar güzel olur.? dedi

Programda daha sonra Vali Öner, Vali yardımcısı Mustafa Gürbüz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci ve İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut tarafından öğrenciler ve katılım sağlayamayan öğrencilerin velilerine tabletlerin dağıtımı yapıldı.


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı