Usta öğreticiler hakları olan kadroyu istiyor

Halk Eğitim Merkezlerinde çeşitli sanat dallarında halka eğitimler veren Usta Öğreticiler, kadro isteği ve özlük haklarının iyileştirilmesi talebiyle 3. kez Ankara'ya çıkarma yaptı.

GÜNCEL 10.01.2023 14:07:00 0
Usta öğreticiler hakları olan kadroyu istiyor

HABER: ŞENOL KİRMAN

Halk Eğitim Merkezlerinde çeşitli sanat dallarında halka eğitimler veren Usta Öğreticiler, kadro isteği ve özlük haklarının iyileştirilmesi talebiyle 3. kez Ankara'ya çıkarma yaptı.

Meslek Eğitimciler Usta Öğreticiler Federasyon Yönetimi ve İl Temsilcilerinden oluşturulan heyet komisyonu 27-28 Aralık tarihlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Usta Öğreticilerin kadro talebi bilgilendirmeleri konusunda ziyaretler gerçekleştirdi.

Meslek Eğitimcileri Usta Öğreticiler Federasyonu (MEUSFED), Meslek Eğitimcileri Usta Öğreticiler Federasyonu Ardahan İl Temsilcisi Melek Hocaoğlu ve çeşitli illerden katılan Usta Öğretici il temsilcileri Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) giderek özlük hakları konusunda görüşmeler gerçekleştirdiler.

Meslek Eğitimcileri Usta Öğreticiler Federasyonu Ardahan İl Temsilcisi Melek Hocaoğlu, “Kadro talebimizi dile getirmek üzere 3. Kez Ankara’da bir araya geldik. Meslek Eğitimcileri Usta öğreticiler Federasyonu olarak Kadro Talebi imza kampanyasındaki dosyalarımızı MHP genel merkezinde sayın Devlet Bahçelinin özel kalemi İzmir milletvekili sayın Tamer Osmanağaoğlu’na ve AK Parti Genel Merkezinde Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Belgin Uygur’a teslim ederek Federasyonumuzun talep ve çözüm önerileri iletilmiştir. Aynı zamanda BBP STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Alay’ı ziyaret ederek federasyonunuza destek sözünü aldık. Ak Parti Genel Merkezinde Sosyal Politikalar Başkanı Sayın Jülide Sarı Eroğlu ile yapılan istişare toplantımız da kıymetli başkanımızla samimi ve verimli geçmiştir. Daha sonra Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’den talep ettiğimiz randevu üzerine MEUSFED yönetimi olarak Milli Eğitim Bakanlığı toplantı salonunda bir araya geldik. Bu istişare toplantısında sayın bakanımız daveti üzerine; Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü sayın Nazan Şener ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Sayın Sebahattin Dülger bizlere eşlik etmişlerdir. Görüş talep ve önerilerimizi kendilerine sözlü ve yazılı olarak iletmiş bulunmaktayız. Sayın bakanımız taleplerimiz üzerinde çalışacaklarının bilgisini vermişlerdir. Sayın Bakanımıza ve Genel Müdürlerimize bizlere gösterdikleri samimiyet ve iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ziyaretlerimiz oldukça verimli geçti, kadro talebimizi bir kez daha ilettik. MEUSFED olarak haklı davamız ve haklı mücadelemiz sonuca ulaşıncaya kadar devam edecektir. Heyet çalışmalarında bizlere eşlik eden tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederiz”.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti