USTA ÖĞRETİCİ EMEKÇİLERİ, ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Meslek Eğitimcileri Usta öğreticiler Federasyonunun Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Başkanları Ankara’ya çıkarma yaptı.

GÜNCEL 19.10.2022 15:28:00 0
USTA ÖĞRETİCİ EMEKÇİLERİ, ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Meslek Eğitimcileri Usta öğreticiler Federasyonunun Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Başkanları Ankara’ya çıkarma yaptı.

Meslek Eğitimcileri Usta öğreticiler Federasyonunun Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları ve Ardahan İl Temsilcisi Melek Hocaoğlu Ankara’da toplandılar.

İkinci planda kalmak istemediklerini ve özlük haklarını istediklerini dile getiren Usta Öğreticiler, hakları konusunda siyasi parti temsilcilerinin yetkilileriyle, Milletvekilleri ve ilgili birimlerle görüştüler.

Kadrosuz çalışan Usta öğretici ve antrenörlerin daha iyi koşullarda çalışabilmesi için Ankara’da ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen Meslek Eğitimcileri Usta öğreticiler Federasyonu Ardahan İl Temsilcisi Melek Hocaoğlu, “Meslek eğitimcileri Usta Öğreticiler olarak sorun ve sıkıntılarımızı, çalışma koşullarımızı dile getirmek amacıyla Ankara’da siyasi parti temsilcilerinin yetkilileriyle, Milletvekilleri ve birçok ilgili birimlerle görüşmeler yaparak kadro veya sözleşme talebinde bulunduk. Meslek Eğitimcileri Usta öğreticiler olarak bizlerin güzel koşullarda çalışması için mücadelemiz devam edecek. Bizler ömrümüzü emek vererek ve işin mutfağında en ağır şekilde çalışarak yıllarımızı verdik. Devlet büyüklerimizin bir gün sesimizi duyacaklarına eminiz. Onun için her alandan bizlere destek verilmesini istiyoruz. Bizleri çok güzel ağırlayan AK Parti Ardahan Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi