USTA BİLARDOCUNUN HEDEFİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK

Ardahan 3 Bant bilardo şampiyonu Uğur Taştan Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

SPOR 25.07.2022 14:44:00 0
USTA BİLARDOCUNUN HEDEFİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan 3 Bant bilardo şampiyonu Uğur Taştan Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Ardahan Bilardo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 3 Bant il şampiyonasında şampiyon olan usta bilardocu Taştan, önümüzde ki aylarda Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

HEDEFİM TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK

Ardahan’da düzenlenen ilk resmi müsabakaya 17 yaşında katılarak şampiyon olan Modex Ayakkabı işletmecisi Uğur Taştan, 3 Bant Türkiye Şampiyonasında Ardahan’a kupayı getirmeyi hedefliyor.

Şampiyonaya her gün düzenli olarak antrenman yaparak hazırlandığını ifade eden Uğur Taştan, “Ardahan’da Modex ayakkabıcılık üzerine işyerim var. Boş zamanlarımda bilardo oynuyorum. Ardahan’da düzenlenen iki resmi turnuvada da şampiyon oldum. İlk şampiyonluğumu 17 yaşında katıldığım turnuvada Cumhuriyet kupasını kazanarak aldım. Son olarak Ardahan Bilardo Temsilciliği tarafından düzenlenen il şampiyonasında da şampiyon oldum ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandım. Uzun yıllardır bilardo oynuyorum ve kendimi her geçen gün geliştiriyorum. Türkiye Şampiyonasına Platin Bilardo salonunda her gün antrenman yaparak hazırlanıyorum. İnşallah Türkiye Şampiyonu olarak Ardahan’a kupa getirmeyi hedefliyorum” dedi.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı