Üniversitede Türk Sanat Müziği ziyafeti

Türk Sanat Müziği Konseri izleyiciden büyük ilgi gördü.

GÜNCEL 7.01.2024 10:25:00 0
Üniversitede Türk Sanat Müziği ziyafeti

Ardahan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Müziği Bölümü Öğretim Görevlisi Rahşan Demirtaş Tamay tarafından hazırlanan ve Genel Sanat Yönetmenliğini Dr. Öğr. Üyesi Sedat Tamay’ın yürüttüğü Türk Sanat Müziği Konseri izleyiciden büyük ilgi gördü. 

Üniversite Aşık Şenlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Rahşan Demirtaş Tamay’ın hem şef hem de solist olarak, Munzur Üniversitesi Öğretim görevlileri Yüksel Tunç (Klarnet) ve Tugay Aksoy’un da (kanun) misafir sanatçı olarak yer aldıkları ve Türk Müziği Bölümü akademisyenleri ile lisans öğrencilerinin seslendirdikleri “Klasik Türk Sanat Müziği” eserleri ilgiyle izlendi ve büyük övgü aldı. 

Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber’in eşi Selma Biber, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in eşi Berna Çiçek, il protokol üyelerinin eşleri, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, İl Jandarma Komutanı Ramazan Yiğit, Genel Sekreter Kubilay Aras, akademik-idari personel ve öğrencilerin katıldığı konserin ardından,  Berna Çiçek tarafından sanatçılara çiçek ve belge takdiminde bulunuldu. 

Konser hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak