Üniversite öğrencileri otogarda karşılanıyor

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için Ardahan’a gelen üniversite öğrencilerine sıcak bir karşılama sundu.

GÜNCEL 29.09.2023 11:35:00 0
Üniversite öğrencileri otogarda karşılanıyor

Üniversite öğrenimlerini gerçekleştirmek üzere Ardahan’a gelen öğrenciler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri tarafından otogarda karşılanıyor. Ardahan Üniversitesini kazanıp kayıt yaptıran öğrencileri karşılamak üzere Ardahan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde stant kuruldu.

Ardahan’a ilk defa gelen öğrencileri Ardahan Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Ardahan KYK yurtlarında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri tarafından gençler karşılıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezleri personelleri tarafından otogar ve yurtlarda karşılanan öğrenciler görülen hizmet karşısında memnun olduklarını belirtti. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Sevgili gençler hoş geldiniz. Yeni eğitim öğretim dönemi için ilimize gelen öğrencilerimizi yalnız bırakmayarak, şehre ilk adımlarında yanlarındayız. Öğrencilerimizi ve ailelerini otogarda ve yurtlarımızda coşkuyla karşılıyoruz. Yeni başlangıçlar ve heyecan dolu bir üniversite yaşamı için hepiniz hoş geldiniz gençler” ifadelerine yer verildi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti