Ülkü Ocakları, başarılı öğrencileri misafir etti

Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanlığı, eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle karnelerini alan başarılı öğrencileri Ülkü Ocaklarında misafir etti.

GÜNCEL 19.01.2024 13:41:00 0
Ülkü Ocakları, başarılı öğrencileri misafir etti

Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanlığı, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle karnelerini alan başarılı öğrencileri Ülkü Ocaklarında misafir etti. Öğrencilere bir araya gelen Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanı Mustafa Kay, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yayınlamış olduğu "16 Türk Devletine Zamanda Yolculuk" adlı kitabından ve eğitim materyallerinden hediye etti.

Öğrencilere başarılar dileyen Başkan Mustafa Kay yaptığı açıklamada; “2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi birlikte karnelerini alan başarılı kardeşlerimizi kutlu ocağımızda misafir ettik. Öğrencilerimize, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfımızın yayınlamış olduğu "16 Türk Devletine Zamanda Yolculuk" adlı kitabında ve eğitim materyallerinde hediye ettik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin okullarında başarılı olmaları bizi oldukça mutlu ediyor. Her geçen sene daha başarılı bir genç nesil yetişiyor. Başarıları daim olsun” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Kay ve Asena Birim Başkanı Sevgi Polat, öğrencilere hediyelerini verdikten sonra hatıra fotoğrafı çekildiler. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak