Ulgar, kaliteli hizmette belli bir seviyeye ulaştık

Ulgar, kaliteli hizmette belli bir seviyeye ulaştık

20.10.2020 16:17:39 0
Ulgar, kaliteli hizmette belli bir seviyeye ulaştık

Haber: Bedrettin Şuay

Posof Belediye Başkan Cahit Ulgar, kaliteli hizmetler açısından belli bir seviyeye ulaştıklarını belirterek, İmar, temizlik, park, yeşil alan, işleri gibi rutin hizmetleri aksatmadan yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Cahit Ulgar, Kayabaşı yolunun genişletme çalışmaları devam ediyor.
Hayata geçirdiğimiz projeler, yatırımlar ve birçok yerel yönetimin örnek aldığı sosyal sorumluluk projelerimizi hayata geçirdik. Önce İnsan ve önce insan sağlığı ilkesinden hareket edip kendi maskemizi üreterek Korona virüse karşı Posof halkının sağlığını en üst düzeyde koruyoruz dedi.
Kaliteli ve nitelikli hizmetler açısından belli bir seviyeye ulaştıklarını belirten Başkan Ulgar, ilçemiz için en güzel çalışmalarımızı yapmaya, bölgemizi kalkındırmak ve geliştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Dedi.
Başkan Ulgar, Posof Belediyesi olarak, yapılan yatırımlar nedeniyle göç vermeyip göç alan Posof´taki yollar genişletmek zorunda kaldı. Alparslan Caddesi kayabaşı mevkiinde yol genişletme ve peyzaj çalışmasına başladık. Posof ilçemizde dar ve düzensiz şekilde olan kayabaşı mevkiindeki yol 10 metre genişletilecek ve 9 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapılacak.
Çevre düzenlemesinin ardından manzarası eşsiz güzellikte olan kayabaşı mevkii manzarasından daha da güzel olacak. Açıklamasında bulundu.


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR