TUZLA SANAT TİYATROSU EKİBİ ARDAHANLI ÇOCUKLARI ŞENLENDİRDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın Projesi Olan "Sahne Senin Türkiyem" çocuk tiyatro ekibi düzenli olarak il il dolaşarak çocukları şenlendirmeye devam ediyor.

GÜNCEL 6.09.2022 12:48:00 0
TUZLA SANAT TİYATROSU EKİBİ ARDAHANLI ÇOCUKLARI ŞENLENDİRDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın Projesi Olan "Sahne Senin Türkiyem" çocuk tiyatro ekibi düzenli olarak il il dolaşarak çocukları şenlendirmeye devam ediyor. Proje kapsamında Ardahan’a gelen tiyatro ekibi “Sahne Senin Türkiyem” gösterisini sergiledi.

Tuzla Belediyesinin, ilçede hemşehri dernekleri bulunan il ve ilçelerde çocukları tiyatro ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Sahne Senin Türkiyem’ projesi kapsamında Ardahan’a gelen çocuk tiyatrosu, belediye çok amaçlı salonunda çocuklarla buluştu.

Çocuk oyunları şenliği, yaz festivali mottosuyla yola çıkan ve son durak olarak ilimize gelen tiyatroda, palyaço moderatörlüğünde ve maskot kostümler eşliğinde pembe panter, miki maus, şirin baba, vakvak amca oyunları sergilendi. Oyunları ilgiyle izleyen Ardahanlı çocuklar güzel bir gün geçirdi.

Belediye Başkanı Faruk Demir, çocukları daha nice bu tip etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini söyleyerek, ''İnşallah siz sevgili çocuklarımızı bundan sonrada böyle güzel programlarla buluşturmaya çalışacağız. Tiyatro ekibini ilimize ücretsiz gönderen Tuzla Belediyesine teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı