TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ ARDAHAN İL TEŞKİLATI KURULDU

​​​​​​​Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Ardahan Merkez ve ilçe teşkilatlarının tanıtım toplantısı yapıldı

SİYASET 17.06.2022 16:32:00 0
TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ ARDAHAN İL TEŞKİLATI KURULDU

Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Ardahan Merkez ve ilçe teşkilatlarının tanıtım toplantısı yapıldı.

Türkiye Değişim Partisi Ardahan Merkez İlçe Başkanlığına Erhan Şentürk, TDP Çıldır İlçe Başkanlığına Nizamettin Atakişi ve Göle İlçe Başkanlığına ise Mustafa Karagöz’ün atandığını açıklayan TDP İl Başkanı Adem Karabulut,  yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek, parti çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Karabulut: “Kurban Bayramı öncesi Merkez, Çıldır ve Göle ilçe kongrelerimizi yapacağız. TDP Ardahan İl Kongresini ise Bayram sonrası Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla gerçekleştireceğiz. Parti binamızı da Kaptanpaşa Mahallesi İnönü Caddesi Fevzi Yılmaz İş Merkezinde tuttuk. Üye çalışmalarımız devam ediyor ve yaklaşık bin kişiyi partimize üye yaptık” dedi.

SARIGÜL, ALMANYA’DAN CANLI BAĞLANDI

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, toplantıya canlı bağlanarak parti teşkilatlarını kutladı ve parti programı hakkında açıklamalarda bulundu.

‘Başın düşerse dara, Mustafa Sarıgül’ü ara’ sözüyle konuşmasına başlayan Sarıgül, Ardahan, Kars ve Iğdır’da tarım ve hayvancılıkla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkiye Değişim Partisi Ardahan İl Kongresine de katılacağını belirten Sarıgül, Türkiye’yi mevcut tüm sorunlardan kurtaracaklarını ve TDP iktidarıyla Türkiye’nin rahat nefes alacağını söyledi.

Yerel basının Türkiye için önemli bir kazanım olduğunu dile getiren Sarıgül,  yerel basına her zaman sahip çıkacaklarını belirterek şunları söyledi: “Partimiz Atatürk ilkelerini savunan, Cumhuriyetin değerlerini geliştiren ve koruyan, evrensel hukuk kurallarına uyan, inançlara saygılı, laikliği yaşatan, üretimi destekleyen, emeği koruyan, hudut ve bayrak birliğinden ayrılmayan demokratik kitle partisidir. Bu kapıdan giren bütün vatandaşlarımız berekete ve ulusal birliğe koşsun. Ardahan’ı tarım ve hayvancılık alanında üs yaparak, Kafkaslarda yaşayan 150 milyon soydaşımızla Ardahan da ticaret iş birliğini kuracağız. Türkiye Değişim Partisi halkın partisi, herkesi kucaklayacak bir partidir. Kötülemek için, karalamak için değil çare bulmak için yoldayız” dedi.


1

Göle Belediye Başkanı Budak, halk pazarında

2

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri Başkan Yılmaz'ı ziyaret etti

3

Bağımsız Damal Belediye Başkanı CHP’ye mi geçiyor?

4

İhtiyaç Sahibi Ailelere kurban eti dağıtıldı

5

Akıl Zeka Oyunları İl Finali öğretmen evinde yapıldı