TÜGVA İl Temsilciliğine Osman Yıldız atandı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ardahan İl Temsilciliği’ne Osman Yıldız atandı.

GÜNCEL 17.04.2023 11:36:00 0
TÜGVA İl Temsilciliğine Osman Yıldız atandı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ardahan İl Temsilciliği’ne Osman Yıldız atandı. Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Ardahan İl Temsilciliğine, AK Parti’de uzun yıllar Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan, Hanak’ta Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde görev yapan Gençlik Lideri Osman Yıldız atandı.

Ardahan'da gençlerin sevgisini kazanmış ve yılların siyasi birikimi ile siyasetin içerisinde bulunarak siyasi hafıza sayılan önceki dönem Ak Parti Ardahan Gençlik kolları il başkanı olan Osman Yıldız, Genel Başkan ve Yüksek istişare kurulu sonrası TÜGVA İl Temsilcisi olarak atanması kentte olumlu karşılandı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ardahan İl Temsilcisi Osman Yıldız yaptığı açıklamada; “Görevimiz ve sorumluluğumuz Ardahan gençliği için hayırlara vesile olsun. Geleceğin ihyası, gençliğin inşası için milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, şuurlu, dinamik, heyecanlı, iyiye ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin yanında olan bir gençlik arzuluyoruz. Bu uğurda genç kardeşlerimizle el ele verip çok çalışacağız.” dedi.

TÜGVA Türkiye'nin en önemli ve en büyük STK'sı aynı zamanda da Gençlik vakfı olarak biliniyor.  TÜGVA, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak olarak hedefini açıklıyor.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak