TTİŞVEREN SENDİKASI ARDAHAN ŞUBESİ 1. GENEL KURULU YAPILDI

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Türkiye Toplu Taşıma İşveren Sendikası Ardahan Şubesi 1. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

DERNEKLER 3.03.2018 21:13:36 0
TTİŞVEREN SENDİKASI ARDAHAN ŞUBESİ 1. GENEL KURULU YAPILDI

         Ardahan Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen Ardahan Şube Başkanlığı seçimine (TTİŞVEREN SENDİKASI) Türkiye Toplu Taşıma İşveren Sendikası Genel Başkanı Kemal Çetin ve Sendika üyeleri katıldı.

         Saygı duruşu, İstiklal Marşı divan seçimi ve konukların tanıtımı ile başlayan Genel Kurul´da oylamaya geçildi. İl Seçim Kurulu tarafından hazırlanan sandıkta, seçim kurulu görevlilerinin gözetiminde oylar kullanıldı. Tek liste ile girilen Genel Kurulda, Ardahan Şube Başkanlığına Mustafa Özcan başkanlığındaki liste oybirliği ile seçildi.

         Burada bir konuşma yapan Genel Başkan Kemal Çetin ?Bizler Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası olarak ilk amacımız, yapılan yatırımların korunması ve insanlarımıza bu hizmetleri yakışır şekilde sunmaktır. Bu hizmetleri sunarken en büyük destekçilerimiz Belediye başkanlarımız olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirdik ve Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası olarak, Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile sorunlarımızı paylaştık. Bir kanun çıkartarak bizlere kimlik kazandırdılar? dedi.

          Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ise ? Ülkemizde çok sayıda köklü sendika ve kurumlarımız var. Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası 2 yıl içerisinde çok önemli hedeflerine ulaşmış. Her alanda yapılan iyi niyetli oluşumlar, organizasyonlar devletimize milletimize yapılan önemli kazanımlardır. ? dedi.

          TT-İŞVEREN Sendikası Ardahan Şube Başkanı Mustafa Özcan ise Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası Ardahan Şubesi olarak 1. Olağan Genel Kongremizin, ülkemize, ilimize, camiamıza ve şoför esnafımıza hayırlar getirmesini temenni ederim. Sendikamız , Ulaşım anlamında hizmet veren tüm Taksi, Dolmuş, Servis, Otobüs gibi firma ve çalışanların da sesi olacaktır" dedi.

          Ayrıca, Başkan Köksoy; Tek liste ile girilen Genel Kurulda, Ardahan Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Özcan ve Yönetim Kuruluna başarılar diledi.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI