Trafik ışıkları var ama çalışmıyor! Kavşakta tehlike çanları yeniden çalmaya başladı…

Trafik ışıklarının yanmadığı kavşakta minibüs ile otomobil çarpıştı.

GÜNCEL 3.07.2023 16:13:00 0
Trafik ışıkları var ama çalışmıyor! Kavşakta tehlike çanları yeniden çalmaya başladı…

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

Ardahan’ın yıllardır birçok kazaya ev sahipliği yapan tehlikeli noktalarından biri olan Artvin Çevre Yolu Kavşağı’na trafik ışıkları yapıldı yapılmasına ama ışıklar çalışmıyor.

Çok sayıda kazanın meydana geldiği, birçok canın yandığı kavşakta çalışmayan sinyalizasyon sistemi nedeniyle tehlike çanları yeniden çalmaya başladı.

Trafik ışıklarının yanmadığı kavşakta minibüs ile otomobil çarpıştı. Ortageçit köyü mevkiinde bulunan Artvin Çevre Yolu kavşağında trafik kazası meydana geldi. Artvin istikametinden gelen ticari araç ile Çıldır istikametinden gelen minibüs kavşakta çarpıştı. Kazada trafik ışıklarının yanmaması dikkat çekti. 1’i ağır olmak üzere 7 kişinin yaralandığı kazada araçlar kullanılamaz hale geldi. Yaralılar Ardahan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

BAŞKANDAN SERT TEPKİ!

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, yaşanan kazadan dolayı yetkilileri sert bir dille eleştirdi.

Başkan Özer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; “Bugün Ardahan çıkışı Kars yolu Ortageçit mevkiinde bulunan ama çalışmayan ışıklarda büyük bir kaza meydana geldi. Kaza sonucu 1’i ağır olmakla birçok yaralı var. Bu ışıklar neden çalışmıyor orada neden mobese yok. Bugün ki kaza tamamen ihmal ve de duyarsızlıktan olmuştur. Neden herkes üstüne düşeni işini yapmıyor. Bu şehir neden ilgisiz ve de işini yapamayanlarla dolu. Bu kavşağa trafik ışıkları koyuldu ancak yaklaşık 6 aydır çalışmıyor. Bu ihmalkarlık neden” diye tepki gösterdi. 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak