TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DENETLENDİ

Ardahan´da koronavirüs ile mücadele kapsamında şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan bölgeler ile otobüs ve minibüslerde denetim gerçekleştirildi.

20.10.2020 16:38:37 0
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DENETLENDİ

Ardahan´da koronavirüs ile mücadele kapsamında şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan bölgeler ile otobüs ve minibüslerde denetim gerçekleştirildi.

Ardahan´da, İçişleri Bakanlığının ek genelgesine göre, şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık yapan toplu taşıma araçlarına yönelik Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü başkanlığında gerçekleştirilen denetimler, Kars Garajı ve otobüs terminalinde yapıldı. Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü´ye, Ardahan Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, AESOBB Başkanı Yılmaz Kaya ve muhtarlar eşlik etti.

Vatandaşlar ve taşımacılık yapan firmaların görevlileri, Gümrükçü ve beraberindekilerce salgına karşı bilgilendirildi.

Gümrükçü, denetimlerde yaptığı açıklamada, yeni genelge doğrultusunda ilde kontrollerin yapıldığını söyledi.

Normal hayata dönmek için söz konusu çalışmaların yapıldığını dile getiren Gümrükçü, "Bu denetimler ve çalışmalar vatandaşımızın sağlığı için yapılıyor. Amacımız en kısa sürede normal hayatımıza dönmektir. Bunun için de herkesin kurallara azami derecede uyması gerekiyor. Herkes üzerine düşeni yaparsa o kadar hızlı şekilde normal hayatımıza döneriz."

Denetimler sırasında ekip araçlarından da kurallara uyulması konusunda anonslar yapıldı.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI