Topçu adaylığını açıkladı

Ardahan esnaflarından Salih Topçu 31 Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti´den Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

GÜNCEL 14.11.2018 15:41:42 0
Topçu adaylığını açıkladı

Ardahan esnaflarından Salih Topçu  31 Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimlerde  AK Parti´den Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

16 Kasım tarihide Cuma namazı sonrası resmi müracaatını Ardahan İl başkanlığına yapacak olan Topçu "Dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın bir neferi olmak için,  liderimizin 2023, 2053, 2071 hedeflerini yakalamak için, ilimizi müreffeh seviyelere taşımak için,  memleketimize olan hizmet borcumuzu ödemek için adaylığımı açıklıyorum. Ardahan halkının desteği, rabbimin inayeti ile hedeflerimize ulaşma konusunda azami gayret göstereceğime hiç kimsenin şüphesi olmasın.  ? dedi.

Topçu, ? Genç ve dinamik bir şekilde halkımızla iç içe şeffaf bir anlayışla halkımıza yakışır bir şekilde belediyemizi yönetmeye talibim. Birlik ve beraberlik içinde, sevgi dilini konuşacağız,. Çünkü AK Parti birliğin, beraberliğin ve bütünlüğün partisidir? dedi.


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı