Tolga Polat, İl Genel Meclis üyesi aday adaylığını açıkladı

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi partilere aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

SİYASET 3.12.2023 09:52:00 0
Tolga Polat, İl Genel Meclis üyesi aday adaylığını açıkladı

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi partilere aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

Hanak’ın yakından tanıdığı inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş insanı, Hanak belediye meclis üyeliği yapan Tolga Polat, AK Parti’den Hanak İl Genel Meclis Üyesi aday adayı oldu.

Tolga Polat, AK Parti Ardahan İl Başkanlığı’na giderek, burada aday adaylığı başvuru formunu İl Başkanı Ersin Yılmaz’a teslim etti.

İl Başkanı Yılmaz, Polat’a hayırlı olması dilekleri ile aday adaylığını formunu teslim aldı.

Tolga Polat yaptığı açıklamada; “31 Mart 2024 mahalli idareler yerel seçiminde il genel meclisi üyeliği için aday adaylığı müracaatımı yaptım. Nasip olursa bu doğrultuda hizmet etmeye talibim. Mevlam memleketimize hizmet etme şansını nasip eder ve parti büyüklerimizin de onayı olursa, halkımızın da teveccühü ile bu yolu canla başla yürüyecek memleketimiz için her türlü fedakarlıkla çalışacağıma kimsenin şüphesinin olmayacağına eminim. Aynı sevda, aynı aşkla şuan bir aradayız. Bizi bir araya getiren daima sevda birliği, gönül birliği olmuştur. Ardahan sevdamız, ülkemize olan bağlılığımız. Gün kişisel problemlerin değil, yaşadıklarımızın farkında olma günüdür. Gün Ardahan’a, Hanak’a sahip çıkma günüdür. Devletimizin bütünlüğü milletimizin birliği için çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz. Hanak ilçesi AK Parti İl Genel Meclis üyesi aday adaylık başvurumuz hayırlara vesile olsun. Saygı ve sevgiyle hepinizi selamlıyor desteklerinizi bekliyorum” dedi.

TOLGA POLAT KİMDİR?

1974 yılında Ardahan’ın Hanak ilçesinde doğdu. Hanak belediyesinde encümenlik yaptı. Hanak İlçe yönetiminin çeşitli kademelerinde görev alan Polat, inşaat sektörü üzerine faaliyet yürütmekte. Evli ve 2 çocuk babası.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak