TOKİ´nin sorunları görüşüldü

TOKİ´nin sorunları görüşüldü

19.02.2019 09:10:34 0
TOKİ´nin sorunları görüşüldü

Ardahan Yeni mahalle TOKİ Site Yönetimi sitedeki eksiklikler ve talepleri gündeme getirmek için TOKİ Sosyal tesislerinde toplantı düzenledi.  Organize edilen toplantıya AKP İl Başkanı Hakan Aydın, Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar ve Mevcut Belediye Başkanı Faruk Köksoy katıldı.
TOKİ Site Müdürü İlhan Çelik, ve yönetim kurulu üyelerinin talep ve isteklerini dinleyen Ardahan Akparti, İlbaşkanı Hakan Aydın ve Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, sorunların çözümü konusunda ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.
Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, yaptığı açıklamada TOKİ´de yaşanan sorun ve sıkıntıları gidereceklerini ifade ederek, TOKİ konutlarımızda oturan ailelerimizin yaşamış olduğu sıkıntıları TOKİ yetkilileri bizlere iletti. TOKİ yönetiminin yapmış olduğu bu toplantıda, sorunların başında özellikle TOKİ çevresinin istinat duvarı ile kapatılması, merkezi yakıt sinteminden bireysel sisteme geçilmesi ve cevrede kötü görüntü gösteren metruk eski evlerin yıkılması ve onarılması konuları hakkında görüşüldü.
Baydar, bu kapsamda bahar ayının gelmesiyle birlikte butün bu sıkıntıların Başkan seçildiğimiz taktirde yerine getireceğiz dedi. TOKİ Site Müdürü İlhan Çelik ise, yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda kendilerinden desteklerini esirgemeyen İl Başkanı Hakan Aydın ve Belediye Başkan adayı Yunus Baydar´a teşekkür etti. Haber : Bedrettin Şuay


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti