TİCARİ ARAÇLARIN DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından, Ardahan’da hizmet veren ticari ve toplu taşıma araçları dezenfekte ettirildi.

GÜNCEL 22.10.2021 14:14:00 0
TİCARİ ARAÇLARIN DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından koronavirüse karşı önlem amaçlı vatandaşların toplu ulaşım aracı olarak kullandığı  dolmuş, minibüs ve taksiler dezenfekte edildi.

Dezenfekte edilen araçların şoförlerine de genelgede yer aldığı şekliyle gerçekleştirilen işlemin tarihi ve kimin tarafından yapıldığını gösteren belge verildi.

Ayrıca, İçişleri Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen genelge ile taksicilerin uyması gereken 12 kural görselleri dağıtıldı. Görsellerin taksi duraklarına, taksi bekleme yerlerine ve yolcuların görebileceği diğer yerlere asılması istendi.

Oda binası önünde gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları hakkında bilgi veren Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, koronavirüs tedbirlerini en üst seviyede tuttuklarını söyledi.

Başkan Özer; “Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak, halkımızın sağlığı için gerekli tedbirleri en üst seviyede tutuyoruz. Bu kapsamda birliğimize bağlı dolmuş, minibüs ve taksilerde dezenfekte işlemi gerçekleştiriyoruz. Bu işlemi belirli aralıklarla tekrarlıyoruz. Vakaların artış göstermesi nedeniyle bu işlemi daha sık aralıklarla yapmayı planlıyoruz” dedi.

Taksi şoförlerinin uyması gereken 12 kural görselleri hazırlandığını söyleyen Başkan Özer, “İçişleri Bakanlığı tarafından son dönemde taksilerle ilgili yaşanan sıkıntılar nedeniyle taksi şoförlerinin uyması gereken 12 kuralın yazılı olduğu bir görsel hazırlandı. Taksi şoförlerimize 12 kural hakkında hatırlatmalar yaparak, görselleri dağıttık. Görseller, taksi duraklarına, taksi bekleme yerlerine ve yolcuların görebileceği diğer yerler ile taksilerde de yolcuların görebileceği uygun alanlarda bulundurulacak” dedi.


1

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

2

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

3

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI

4

CHP Ardahan heyeti Hanak'ta vatandaşlarla buluştu

5

Seçim yasakları neler?