Ticari araçlara dezenfekte belgesi

Ardahan´da faaliyet gösteren ticari araçlara dezenfekte belgesi verilmeye başlandı.

15.05.2020 12:28:09 0
Ticari araçlara dezenfekte belgesi

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da faaliyet gösteren ticari araçlara dezenfekte belgesi verilmeye başlandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) salgınının toplum sağlığı açısından oluşturacağı riskleri ortadan kaldırmak amacıyla Ardahan Şoförler Odası Başkanlığı tedbirlerini almaya devam ediyor.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı (AŞOB), yeni tip koronaviürs tedbirleri kapsamında ticari araçları dezenfekte ederek belgelerini verdi.

AŞOB Başkanı Asim Özer, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, ?Korona virüs ile mücadelemiz ilimizde her alanda devam ediyor. Taksi, dolmuş ve minibüs esnafımızın sağlıklı taşımacılık yapabilmeleri için bizler üzerimize düşeni yapıyoruz.  Daha önce ticari taksi ve dolmuş durakları ile araçları dezenfekte etmiştik. Bugünde oda binamız önünde üyelerimize ait araçları dezenfekte ettik. İçişleri Bakanlığı, gerek araç içi darlığı, gerekse bu alanların gün içinde birçok kişi tarafından kullanılması nedeniyle ticari araçlara yönelik pandemi sürecinde alınması gereken tedbirlerle ilgili genelge yayınladı. Genelgeye uygun olarak,  ticari araçların dezenfeksiyonunu gerçekleştirerek odamız tarafından düzenlenmiş olduğumuz, aracın dezenfekte edildiği tarihi gösteren ve araçta bulundurulması zorunlu olan dezenfekte belgesini şoförlerimize verdik? dedi.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi