Ticaret İl Müdürü görevden alındı

6 yıldır Ardahan Ticaret İl Müdürlüğü görevini yürüten Tülay Şenel görevden alındı.

GÜNCEL 26.11.2023 11:02:00 0
Ticaret İl Müdürü görevden alındı

6 yıldır Ardahan Ticaret İl Müdürlüğü görevini yürüten Tülay Şenel görevden alındı.

Bazı kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bazı kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan görevden alma kararlarına göre, Ardahan Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel görevden alındı. 

Tülay Şenel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 6 yılı aşkın süredir yürüttüğü görevinden ailevi durumu nedeniyle affını istediğinden dolayı Cumhurbaşkanı kararnamesi ile görevden alındığını belirtti.

Şenel açıklamasında, “Bakanlık merkez teşkilatında görev yapmakta iken, 2017 yılında kendi talebim üzerine memleketim Ardahan'a Ticaret İl Müdürü olarak atanmıştım. 6 yılı aşkın süredir yürüttüğüm görevimden ailevi durumum nedeniyle affımı istediğimden dolayı Cumhurbaşkanımızın kararnamesi ile alınmış bulunmaktayım. Bundan sonraki hizmetlerime Ticaret Bakanlığı merkez teşkilatında devam edeceğim. Bu süreçte memleketime hizmet etmenin gururu ve mutluluğu içerisindeyim. Görevim süresince bana desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak