TİCARET İL MÜDÜRÜ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Ardahan Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, gazetemiz yazıhanesini ziyaret edip, yeni yönetimimize hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

5.11.2020 15:23:27 0
TİCARET İL MÜDÜRÜ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Ardahan Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, gazetemiz yazıhanesini ziyaret edip, yeni yönetimimize hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ardahan´ın başarılı bürokratlarından biri olarak bilinen Şenel, genç yaşta müdürlük makamına gelmesiyle çevresinde sevilen ve başarılarıyla tanınıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Ardahan´a ataması yapılan ve kısa sürede yaptığı çalışmalar ile kurumdaki başarı grafiğini yükselten Müdire, esnafla olan diyaloglarıyla vatandaşlar tarafından takdir toplamıştır.

Gazetemizi ziyareti sırasında Genel Müdürümüz Barış Bilgin ve Muhabirlerimizle samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Şenel, ?Ticaret Müdürlüğü, Ardahan´ımızın geleceği için çok önemli olarak gördüğümüz bir kurum. Vatandaşlarımızın ve ticaret erbaplarımızın sorunlarını ildeki STK´larla birlikte ortak bir akıl doğrultusunda çözmeye çalışıyoruz.? dedi.

Ardahan´da yayın yapan yerel gazeteler hakkında da görüşlerini dile getiren Ardahan Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, ?İlimizdeki yerel basın organları şehrimizin kalkınmasındaki rolünü önemsiyoruz. Sizlerde bizler gibi bir kamu hizmeti veriyorsunuz. Bu kapsamda gazetenizin yeni yönetimine başarılar diliyorum temennilerinde bulunan Şenel, son günlerde fırıncıların ekmek zammına yönelik yaptığı açıklamada da şu ifadeleri kullandı. ?Ardahan merkezde bulunan 17 fırıncı esnafımızın zam taleplerini değerlendirerek bakanlığımıza ilettik. Konu ile ilgili STK´ lar ve fırıncı esnaflarımızla olan görüşmelerimiz devam ediyor.  Ancak bu kararın Ticaret Bakanlığımızca da onaylanması gerekmektedir? açıklamasında bulundu.

Gazetemiz yönetimi ise Ardahan Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel´in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kurumun çalışmalarında başarılar diledi.


1

Kaymakam İpek'ten Başkan Azizoğlu'na ziyaret

2

Ardahan'da Vatandaşlar yatırımlarını altına yönlendiriyor

3

ARDAHAN GÜÇLÜ BİR STK’YA KAVUŞTU

4

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ersin Uymaz: “Bütün vaatlerin takipçisi olacağız”

5

Belediye Meclis Üyesi Fırat Avşar: Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım