Telafide bende varım etkinlikleri Ardahan´da başlıyor

Telafide bende varım etkinlikleri Ardahan´da başlıyor

GÜNCEL 18.06.2021 16:42:41 0
Telafide bende varım etkinlikleri Ardahan´da başlıyor

Bedrettin Şuay

Ardahan il Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan "Telafide Ben de Varım" programı kapsamında Ardahan´da yaz döneminin öğrenci, veli ve öğretmenler açısından dolu dolu geçeceğini söyledi.

Program kapsamında il genelinde yürütülebilecek etkinlikler üzerine ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri ile görüşme yapan Bulut, "Çocuklarımızın fiziksel, sosyal duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile destekleyeceğiz. ´Telafide Ben de Varım´ programı kapsamında öğrenci, veli ve öğretmenlerimize yönelik gerçekleştireceğimiz etkinliklerle dolu dolu bir yaz dönemi geçireceğiz" dedi.

Okul içi ve okul dışı etkinliklerin en iyi şekilde planlanması ve herhangi bir aksaklık yaşanmaması için okul müdürlerinin gereken hassasiyeti göstermesini isteyen Bulut, Okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarımızda öğrenim gören çocuklarımız için 5 Temmuz - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek, Program kapsamındaki bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile etkinlikler planlandı dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, "Telafide Ben de Varım" Programı kapsamında il genelinde düzenlenecek eğitim faaliyetleri için ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği yapılarak tesislerin bedelsiz olarak kullandırılması, Valiliklerce oluşturulacak Kurul koordinasyonunda gerekli planlamaların yapılıp öğrencilerimizin etkin ve verimli bir yaz dönemi geçirmelerini sağlayacağız dedi.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı