Tek Kullanımlık Sanma Çöpe Atma

Ardahan Gençlik Merkezi´nin Gençlik liderleri ve gönüllü gençleri ?Genç Dönüşüm Projesi? kapsamında YKS sınavından çıkan öğrencilerden kalem setleri topladı

27.06.2020 15:23:19 0
Tek Kullanımlık Sanma Çöpe Atma

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Gençlik Merkezi´nin Gençlik liderleri ve gönüllü gençleri ?Genç Dönüşüm Projesi? kapsamında YKS sınavından çıkan öğrencilerden kalem setleri topladı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği projede toplanan setler ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın yürüttüğü ?Genç Dönüşüm Projesi´ 81 ildeki gençlik merkezinde uygulanmaya devam ediyor. ?Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma? sloganıyla yola çıkan proje, ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemesi sağlıyor.

Proje kapsamında Ardahan Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Tolgay Gökdemir, Gençlik Merkezi gönüllüleri ile birlikte YKS´den çıkan öğrencilerden kalem setlerini topladı. 

Gençlik Lideri Tolgay Gökdemir, Proje sayesinde gençlerle ihtiyaç sahibi çocuklar arasında köprü olduklarını ifade ederek bu durumdan oldukça gurur duyduklarını söyledi.

Gökdemir, ?Hayatlarının önemli bir dönüm noktası olan YKS ?den çıkan genç kardeşlerimiz ihtiyaç sahibi kardeşlerini unutmadılar ve kalemlerini Genç Dönüşüm kutularına bıraktılar. Gönüllü gençler ile birlikte YKS´ den çıkan öğrencilerden topladığımız kalemler köy okullarında ki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak? dedi.

Setleri kutuya atan öğrenciler de, projeye katkı sağladıkları için memnuniyetlerini ifade etti.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı