TDP İL BAŞKANI KARABULUT’UN BAŞARISI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aydın Ardahan'ı ziyaret ederek basın mensupları ve partililerle kahvaltıda bir araya geldi.

GÜNCEL 7.11.2022 11:51:00 0
TDP İL BAŞKANI KARABULUT’UN BAŞARISI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aydın Ardahan'ı ziyaret ederek basın mensupları ve partililerle kahvaltıda bir araya geldi. 

Kafkas Arı Oteli Konferans Salonunda yapılan toplantıya Türkiye Değişim Partisi Ardahan İl Başkanı Adem Karabulut, Iğdır İl Başkanı Cengiz Agir, Göle İlçe Başkanı Özgür Çelik, Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Çelik ile çok sayıdaki partililer ve basın mensupları yoğun katılım sağlandı.

TDP'nin ülke genelinde üye kaydını üst-üste artıran Ardahan teşkilatının başarısı nedeniyle İl Başkanı Adem Karabulut'a takdir belgesi veren Aydın, "Genel Başkanımız sayın Mustafa Sarıgül'ün talimatıyla partimizin 5 aydır üst-üste üye kaydı konusunda birinci gelen Ardahan İl Başkanımız Adem Karabulut'a partim ve Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül adına başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ardahan teşkilatımızın bu başarısının diğer illere örnek olmasını da temenni ediyorum" dedi.

Ardahan’ın sorunlarına da değinen TDP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, toplantıda yaptığı konuşmada, Ardahan’da seçilen vekillerin koltuk sevdalısı olduğuna dikkat çeken Aydın: "Ardahan'dan seçilen Milletvekillerin kentin sorun ve sıkıntılarının çözülmesinde bir katkısının olmadığı ortadadır. Vatandaşın sorunlarını çözemeyen bu vekiller koltuk sevdalısıdır. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak milletvekili adaylarımızı kentin sorun ve sıkıntılarının çözümünde bilgi ve tecrübesi olanlardan seçeceğiz. Seçildikten sonra vatandaşı unutan tepeden bakanların bizim siyasetimizde yeri yoktur. Ardahan iki sınır kapısı ile ülkemizin parlaya yıldızı olması gerekirken, vasıfsız bu vekiller nedeniyle maalesef sorunları katlanarak devam etmektedir. Ardahan'ın komşu ilerinde sayısızca proje yapılırken Ardahan’da hiç bir gelişme yok" açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin son yıllarda başta ekonomi olmak üzere birçok sorun ve sıkıntılarını çözebilecek tek partinin Genel Başkanları Mustafa Sarıgül liderliğindeki TDP olduğunu da söyleyen Hasan Aydın, "Türkiye Değişim Partisi olarak ülkemizin içinde bulunduğu ve giderek kronikleşme noktasına gelen çok ağır sorunları var. Bu sorunların çözülmesi liyakatli ve tecrübeli kadroların iş başına gelmesi ile mümkün olacaktır. Partimizin kadroları bunu başarabilecek kapasitedeki insanlardan oluşmaktadır" diye konuştu.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Vekili Aydın, Ardahan ziyaretinde tespit ettiği sorunları bir dosya halinde genel başkan Sarıgül'e sunacağını da sözlerine ekledi.

Toplantıda yerel ve ulusal basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan TDP Genel Başkan Vekili Aydın, daha sonra İl başkanı Adem Karabulut'a başarılı çalışmalarından dolayı takdir belgesi takdim etti ve kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.


1

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

2

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

3

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

4

Meyve ağaçları satışa çıktı

5

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması