Taziye Evleri için arsa bağışı bekleniyor

Her mahalleye taziye evi projesi başlatan Belediye Başkanı Faruk Demir, taziye evleri için hayırseverlerden arsa bağışı bekliyor.

BELEDİYE 28.07.2023 15:58:00 0
Taziye Evleri için arsa bağışı bekleniyor

Ardahan Belediyesi vatandaşların en çok talepte bulunduğu konulardan birisi olan taziye evleri için çalışma başlatılırken, bazı mahallelerde arsa sorunu yaşanıyor.  Her mahalleye taziye evi projesi başlatan Belediye Başkanı Faruk Demir, taziye evleri için hayırseverlerden arsa bağışı bekliyor.

Başkan Demir, Karagöl ve Halilefendi mahallerinde yapılması planlanan taziye evleri için uygun arsa bulunamadığını belirterek, hayırseverlerin taziye evlerine istedikleri ismi vermek koşulu ile belediyeye arsa bağışında bulunabileceklerini söyledi. 

Hayırseverlere çağrıda bulunan Başkan Demir; “Şehrimizde bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Taziye evleri ve muhtarlık binalarımızın yapımı son hızla sürüyor. Maalesef bu yüzyılda muhtarlık çalışma binalarımız ve aynı zamanda taziye evlerimizde yoktu. Karagöl ve Halilefendi Mahallerimizde henüz uygun, yani taziye evi için en ideal yerde arsa bulamadık. Araştırıyoruz. Biliyorsunuz, taziye evleri projemizde bağış kabul ediyoruz. Hayırseverlerimiz istedikleri ismi vermek koşulu ile belediyemize bağışta bulunabilirler.  Örneğin; Selami Erdoğan ve Erbay Ünal hemşehrilerimiz, baba ve annelerinin isimlerinin verilmesi koşulu ile iki taziye evimizin anahtar teslim yapımını üstlendiler. Başka hemşehrilerimizden de bağış bekliyoruz. En acili Karagöl ve Halilefendi mahallelerimizde arsa bağışı yapılması” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu