Taştan Yılmaz, Karagöl Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı

Ardahan esnaflarından Taştan Yılmaz, 31 Mart 2024 seçimlerinde Karagöl Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

12.01.2024 15:52:00 0
Taştan Yılmaz, Karagöl Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı

Ardahan esnaflarından Taştan Yılmaz, 31 Mart 2024 seçimlerinde Karagöl Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Ardahan’ın sevilen simalarından olan ve esnaflık yapan Yılmazlar İnşaat - Zahirecilik işletmecisi Taştan Yılmaz, Karagöl Mahallesinden muhtar adayı oldu.

Muhtar Adayı Yılmaz, “Karagöl Mahallesi Muhtarlığına talip olmamla beraber mahallemizin daha modern ve güçlü bir yer haline gelmesi için var gücümle çalışacağım. Tüm dostlarımdan, sevenlerimden destek bekliyorum” dedi.

Mahalle halkından destek isteyen Yılmaz açıklamasında; “Sadece bir muhtar adayından öte, bir kardeşiniz, bir komşunuz olarak mahallemizi daha güzel, daha iyi hizmetleri alabilen modern bir mahalleye kavuşturmak için adayım. Vatandaşlarımızın desteğiyle muhtar seçildiğimiz takdirde, yeni ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile Karagöl Mahallesi’ni hak ettiği hizmetle buluşturacağız. Mahallemizin ihtiyaçlarını biliyor ve çözüm üretmek için hizmetinizde olacağım. Yapmayı düşündüğümüz birçok hizmetler var. İnşallah mahalle sakinlerinin destekleri ve oylarıyla Karagöl Mahallemizi hak ettiği yere getireceğiz. Mahallemizin bütün sorunlarını hep beraber çözeceğiz. Mahalle halkımızdan gelen her türlü talebi titizlikle inceleyip, çözüme kavuşturmak için çalışacağım. Değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz. Mahallemize, siz değerli mahalle halkıma hizmet için desteklerinizi bekliyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak