Tanıtım günlerinde yazarlar yoğun ilgi gördü

Ardahan tanıtım günlerinde okuyucular kitap stantlarına daha çok ilgi gösterdi

GÜNCEL 9.12.2021 15:36:00 0
Tanıtım günlerinde yazarlar yoğun ilgi gördü

Bedrettin Şuay

Ankara Ardahan Dernekler Federasyonun Ankara Altınpark’ta 2.3.4.5 Aralık’ta düzenlenen Ardahan Tanıtım Günlerinde yazarların kitapları okuyucularıyla yoğun ilgi gördü.

Şair-Yazar Melahat Demir,  Araştırmacı yazar Songül Dündar, yazar ressam Sevgi Yılmaz, yazar Sultan Efendi oğlu Ekinci, resim el sanatları tasarımcısı yazar Sevgi Gültekin- Yazar Güven Kahramanoğlu, Altınpark’ta düzenlenen Ardahan Tanıtım Günlerinde kitaplarını sergileyerek okuyucularıyla buluşturdu.

Yoğun ilginin olduğu stantlarda Şair ve yazar Melahat Demir, Ardahan tanıtım günlerinde yazarların kitaplarına katılımcıların ilgi gösterildiğini belirterek, “Ardahan Tanıtım Günlerini organize eden herkese teşekkür etti. Demir, tanıtım günlerine gelen misafirlerin kitaplara gösterdikleri ilgi bizleri memnun etti. Satışlardan memnun olduklarını dile getiren Şair yazar Melahat Demir, böyle organizasyonların ilgi çektiğini, özellikle gençlerin ilgisinin oldukça fazla olduğunu ifade etti..

Her yaştan ziyaretçilerin katıldığı tanıtım günlerinde çocuklar da aileleriyle birlikte kitap stantlarını gezdiğini belirten yazar Melahat Demir, çok sayıda vatandaş da kitap alışverişi yaptı. Standımızı gezmek için gelenler yoğunluğunun yanı sıra oldukça kitaplara ilgi gösterdi. Dedi.

Yazar Melahat Demir, etkinlik boyunca bizleri yalnız bırakmayan ve destek veren yazar-okur buluşmasına vesile olan ve bu imkânı bizlere sağlayan Ankara ARDAFED Başkanı Ergüder Şimdi ’ye ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.

 

 

 


1

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler

2

CHP, ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURDU

3

Teknoloji Bağımlılığına Karşı eğitim verildi

4

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

5

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı