TAKİP İŞE YARADI, PROJELER ONAYLANDI

AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili´nin sıkı takibi ile bu yıl yapılan 54 proje başvurusundan 37´si onaylandı.

GÜNCEL 4.06.2021 16:26:30 0
TAKİP İŞE YARADI, PROJELER ONAYLANDI

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da geçtiğimiz yıl 105 proje başvurusu yapılmış ve hepsi elenmişti. AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili´nin sıkı takibi ile bu yıl yapılan 54 proje başvurusundan 37´si onaylandı.

AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, DAP´a sunulan 54 proje başvurusundan 37 başvurunun onaylandığını bildirdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Levent Bilgili; ?Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi programı kapsamında Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi çerçevesinde geçen yıl 105 proje başvurusu yapılmış ve hepsi maalesef elenmişti. Komşu illerimizin projeleri onaylanıp Ardahan´ın hiç olmaması kötü bir durumdu. Bu durumun İlimize yakışmadığını üzülerek öğrenmiştim. Bu süreci takip ettirip gerekli makam ve mevkilere bildirmiştim. Bu yılda yeni şube müdürü Kenan Turanın özverileriyle 54 başvurudan 37´sinin onaylandığını siz değerli hemşerilerimle paylaşmak istedim. Cumhurbaşkanımıza tarıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Tarım müdürü ve çalışanlarına başarılarının devamını dilerim? dedi.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!