SURAL’DAN ÇİFTÇİLERE DESTEK ÇAĞRISI

​​​​​​​Ardahan Ziraat Odası Başkanı Latifşah Sural , çiftçilerin Ziraat Bankası, Tarım Kredi Kooperatifleri ve Özel Bankalara  olan borçlarının faizsiz ve uzun vadeye yayılarak yapılandırılması  talebinde bulundu.

GÜNCEL 26.01.2022 13:54:00 0
SURAL’DAN ÇİFTÇİLERE DESTEK ÇAĞRISI

Ardahan Ziraat Odası Başkanı Latifşah Sural , çiftçilerin Ziraat Bankası, Tarım Kredi Kooperatifleri ve Özel Bankalara  olan borçlarının faizsiz ve uzun vadeye yayılarak yapılandırılması  talebinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Ömerağa köyünde  Fuat Avşar isimli çiftçinin borçlarından dolayı intihar etmesi ardından, bu tür olayların yaşanmaması için çiftçilere destek olunması gerektiğini belirten Ziraat Odası Başkanı Latifşah Sural, Çiftçilerin, Ziraat Bankası, Tarım Krediye olan  borçlarının faizsiz   yapılandırılmasını istedi. 

Ziraat Odası Başkanı Latifşah Sural, Genel Başkan Şemsi Bayraktar’dan çiftçilere gerekli desteğin yapılması konusunda yazılı talepte bulundu.  

Sural, yazısında, “İlimiz Ömerağa köyünde ikamet eden Fuat Avşar isimli çiftçimiz, Banka ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarından dolayı, icra aşamasına gelmiş olup, 22.03.2022 tarihinde canına kıymıştır. İlimizde ve Ülkemizde bu tür olayların yaşanmaması için çiftçimizin her zaman sesi ve güvencesi olan siz değenli genel başkanımızın öncülüğünde, çiftçilerimizin devlet bankalarına, özel bankalara, Tarım Kredi kooperatiflerine olan borçlarının yeniden yapılandırılarak borçların ertelenmesi için İl Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerekli desteğin sağlanmasına arz ederim” dedi.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu