SUAT IŞIKLI DEMİR BİLEKLERİ AĞIRLADI

Bilişim Uzmanı M. Suat Işıklı, Eskişehir’de düzenlenen Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde 9 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Ardahanlı sporcuları ağırladı.

GÜNCEL 30.03.2022 16:02:00 0
SUAT IŞIKLI DEMİR BİLEKLERİ AĞIRLADI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Bilişim Uzmanı M. Suat Işıklı, Eskişehir’de düzenlenen Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde 9 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Ardahanlı sporcuları ağırladı.

M. Suat Işıklı, şampiyona sonrası Ardahan’a dönen sporcuları yalnız bırakmayarak kendilerini karşıladı. Sporculara moral ve motivasyon vererek desteğini bir kez daha yeniledi.

Sporcular ile yemekte bir araya gelen M. Suat Işıklı, “Ağır Misafirlerimiz Var” hepsi memleketimizin pırıl pırıl evlatları. Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi şampiyonasından bize 9 tane madalya getirdiler. Üstelik 15 yaş altı dalda Güldeniz kızımız Türkiye birinciliği getirdi. Bu yaşında Avrupa’da yarışmaya hak kazandı. İkincilikler, üçüncülüklerle birlikte 9 tane madalyayı alıp geldiler. Eşit şartlara sahip olmadan başarılı olarak gelen gençlerimizle gurur duymamak mümkün değil. Yıllardır Ardahan’da sporcu yetiştirmek için bir çok dalda yılmadan, imkansızlıklara rağmen büyük bir azimle çalışan Gürbüz Yıldız hocamız, emeğinin karşılığını alarak geldi. Çocuklarımız yep yeni hayallerle uyandılar. Spor gençlerimiz için çok önemlidir. Gençlerimizi kurtarmamız için onlara umut olmalıyız. Bir çok gencimiz bunalımda, kimisi madde bağımlısı, kimisi oyun bağımlısı. Bazıları da hayatı tamamen bırakmış. Bir gencimize dahi faydalı olabileceksek eğer en büyük zenginliğimiz o olacaktır. Avrupa’daki yarışmaya 9 gencimizin birçoğu katılmaya hak kazandı. Onlar ilk aşamayı aşıp geldiler. Sıra bizde onları mutlaka Avrupaya göndereceğiz. Tüm duyarlı dostlarımızı desteğe davet ediyorum. Eskişehir’e adımızı yazdıranlar Avrupa’yada yazdıracaktır. Davet edip küçük bir jest yapıp elimden geldiği kadar motive etmeye çalıştım. Gürbüz Hocamıza çok teşekkür ederim. Her zaman en güzel şekilde bizleri ağırlayan, ilimizin duyarlı iş insanlarından Lezzeti Kür restoranın sahibi Kadim Yılmaz abimizede çok teşekkür ederim’’ dedi.

Yemekte keyifli dakikalar geçiren sporcular gördükleri ilgiden dolayı M. Suat Işıklı'ya teşekkür ettiler.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!