SUAT IŞIKLI´DAN EĞİTİME YATIRIM

Ardahan esnaflarından bilişimci Suat Işıklı, Rehberlik ve Araştırma Merkezinde akıl ve zeka oyunları sınıfı kurdu.

EĞİTİM 24.03.2021 12:52:22 0
SUAT IŞIKLI´DAN EĞİTİME YATIRIM

ŞENOL KİRMAN

Ardahan esnaflarından bilişimci Suat Işıklı, Rehberlik ve Araştırma Merkezinde akıl ve zeka oyunları sınıfı kurdu.

Akıl ve zeka oyunları sınıfının açılışı Ardahan Valisi Hüseyin Öner ve İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut´un katılımıyla gerçekleştirildi.

Işıklı´ya bu özverili yaklaşımı dolayısıyla teşekkür eden Vali Öner, plaket hediye etti. Vali Öner ve Milli Eğitim Müdürü Bulut, açılışın ardından sınıfı gezerek, öğrencilerin oyunlarına eşlik etti.

Projeye imza atan Suat Işıklı, en iyi yatırımım eğitime yapılan yatırım olduğu bilinci ile güzel bir sınıf yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Hep hayalini kurduğu güzel bir projeye imza atmanın sevincini ve gurunu yaşadığını ifade eden Suat Işıklı şöyle konuştu; ?Ardahan Merkez´de bulunan Rehberlik ve Araştırma Merkezine Akıl ve Zeka Oyunları sınıfımızı bugün açtık. Valimiz Hüseyin Öner ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Bulut´un katılımı ile açılışımızı gerçekleştirdik. Bu güzel açılış organizasyonu için okul yönetimine sonsuz teşekkür ederim. Uzun süredir heyecanla çalışmalarını yürüttüğümüz projeyi geçtiğimiz yıllarda Halk Eğitim Merkezine, Mesut Yolcu hocamızın girişimleri ile kıymetli hocamız Müjgan Eminoğlu bir sınıf açmıştı. Bizde oradan esinlenerek en iyi yatırımım eğitime yapılan yatırım olduğu bilinci ile güzel bir sınıf yapmaya karar verdik. Değerli dostum Ram Merkezi öğretmenlerinden Halil Altun hocamız ile bu konuyu konuştuk ve bizim okulda uygun bir sınıfımız var demesi ve ricası ile çalışmalarımızı başlattık. Kurum Müdürümüz Yıldız DEDE hocamız bizleri çok iyi karşıladı ve görüşmelerimizle projemize başlamış olduk. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Akıl ve Zeka Oyunları sınıfımızın memleketimize hayırlı olmasını dilerim ve güzel yarınlar için herkesin elini taşın altına koymasını temenni ederim? diye konuştu.


1

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı

2

İndirimli yabancı dil eğitimi için protokol imzaladı

3

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

4

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

5

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR