Su verimliliği ve su tasarrufu anlatıldı

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü su kaynaklarının korunması ve etkin kullanılması amacıyla eğitimlerine devam ediyor.

GÜNCEL 5.02.2024 12:31:00 0
Su verimliliği ve su tasarrufu anlatıldı

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri önemli bir konuda eğitim çalışmaları gerçekleştiriyor. Suyun giderek önem kazandığı günümüzde, su tasarrufu ve su verimliliği konusunda eğitimler veriliyor.

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su ürünleri Mühendisi Zehra Yeşil tarafından Damal İlçesinde polis ve askeri personellere su verimliliği ve tasarrufu hakkında eğitim verildi. Eğitim çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Sürdürülebilir refahın temini, sağlıklı ve kaliteli yaşam standartlarının korunması ve gelecek nesillere gururlu bir miras bırakabilmek adına Su kaynaklarımızda “sıfır kayıp” ilkesiyle eğitim faaliyetlerimize Damal İlçe Jandarma Komutanlığı ve Damal İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis ve Mehmetçiklerimiz ile devam ediyoruz. Su Ürünleri Mühendisi Zehra Yeşil tarafından Su Tasarrufu ve Verimliliği konulu eğitim çalışması gerçekleştirildi. Eğitim çalışmalarımız devam edecektir” denildi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak