STK´lardan Gelecek Partisine ziyaret

STK Başkanları Gelecek Partisi´ni ziyaret etti.

2.12.2020 14:42:48 0
STK´lardan Gelecek Partisine ziyaret

Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Ardahan Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Morkoç, ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, Gelecek Partisi Ardahan İl Başkanı Celil Toprak ve yönetimini ziyaret ettiler.

STK başkanları Başkan Toprak ile, pandemi süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Başkan Toprak yaptığı açıklamada, Hükümetin pandemi aylarında halka desteği en yoksul kesimlere tek seferlik bin lira doğrudan gelir transferi ile sınırlı kaldı. Esnafın payına ise ?ucuz kredi´ düştü. Esnaf şimdi hükümetten mali destek ve vergi muafiyeti istediklerini dile getirip, STK´larında öncülük yapmasını istedi.

STK Başkanları ise, ?Ardahan´dan Edirne´ye, Mersin´den Giresun´a kadar tüm esnafımızın sorunları ortak. Çözümün ise halkımızla, devletimizle, yerel yönetimlerimizle birlikte mümkün olacağına inanıyoruz, Ülkemizde en çok esnafının sorunlarını dile getiren biz Ardahanlı STK´lar olarak, sorunları bildiğimiz kadar, çözümlerini de devletimize iletiyoruz. Çözümün biran önce hayata geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah devletimiz can çekişen esnafa gerekli yardımları yapar? diye konuştular.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler