STAR ARENA BAŞARIYA KOŞUYOR

Merkezi Ardahan´da bulunan Star Arena Kars´tan sonra Van´da da şube açtı.

GÜNCEL 12.04.2021 17:02:27 0
STAR ARENA BAŞARIYA KOŞUYOR

ŞENOL KİRMAN

Merkezi Ardahan´da bulunan Star Arena Kars´tan sonra Van´da da şube açtı.

Genç girişimci Fatih Balcı, Ardahan ve Kars´ta kurduğu Star Arena firmasını Van´da da açtığı mağaza ile büyüttü.

Cumhuriyet Caddesinde Aydın Perivan AVM´de 10 Nisan´da hizmete açılan Star Arena Van şubesi, son derece modern ve kaliteli ürünlerle Vanlılara hizmet vermeye başladı.

Açılışa Ardahan´ın eski valisi şimdi ki Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van ESOB Başkasını İsa Berge, Van Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat inanç ve davetliler katıldı.

Van´da yoğun ilgi ile karşılanan Star Arena Mağazası sahibi Fatih Balcı, yeni yatırım ve projelerle bölgeye renk katmaya devam ediyor.

Star Arena ismiyle Ardahan´da hazır giyim sektörüne giriş yapan ve kısa sürede büyük bir firma haline gelen Star Arena´nın sahibi genç iş insanı Fatih Balcı, kurduğu 3 mağaza ve web sitesiyle Türkiye´nin her bölgesine hizmet veriyor.

Birçok ünlü markanın son trend ürünlerini satışa sunan Star Arena, hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün lideri konumunda. Özellikle spor giyim konusunda marka ürünleri en uygun fiyatla müşterilerine sunan genç girişimci Fatih Balcı, kurduğu www.algiyin.com internet sitesi üzerinden de Türkiye´nin her bölgesinden sipariş alıyor.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı