Songül Öner: “Sonuç partimiz ve Ardahan’ımıza hayırlı olsun”

Aday listelerinin bugün YSK’ye verileceğini söyleyen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Songül Öner, “Sonuç benim  için olumlu veya olumsuz olabilir, bu hiç önemli değildir"

GÜNCEL 9.04.2023 15:25:00 0
Songül Öner: “Sonuç partimiz ve Ardahan’ımıza hayırlı olsun”

Aday listelerinin bugün YSK’ye verileceğini söyleyen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Songül Öner, “Sonuç benim  için olumlu veya olumsuz olabilir, bu hiç önemli değildir. Bu ülkemize daha iyi bir hizmet verebilmek için yarıştır, biz teşkilat olarak yine birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz, sonuç partimiz ve Ardahan’ımıza hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Ardahan Milletvekili aday adayı Songül Öner, yaptığı açıklamada; “28. Milletvekilliği Dönemi Ardahan bölgesinden Ak Parti Aday Adayı olarak müracaatta bulundum. Bu süreçte gerek yüz yüze gerekse telefondan arayarak ve de, sosyal medya üzerinden, bizzat teveccüh ve destekte bulunan çok kıymetli Posof halkına teşekkür ediyorum. Temayülde destek olan Posoflu üyelerimize ve merkezden ve diğer ilçelerden katılan kıymetli delegelerimize teşekkür ediyorum. Temayül sürecinde maalesef yalan haberler de yapıldı. Toplantıya katılan herkes sonucu bilir, sonuçlar sadece Ak Parti Genel Merkezindedir ve herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Aday adayı başvuru sonuçları Genel Merkezimizce sonuca bağlanıp YSK’ya bugün verilecektir, sonuç benim  için olumlu veya olumsuz olabilir, bu hiç önemli değildir. Bu ülkemize daha iyi bir hizmet verebilmek için yarıştır, biz teşkilat olarak yine birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz, sonuç partimiz ve Ardahan’ımıza hayırlı olsun”.


1

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

2

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

3

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

4

Meyve ağaçları satışa çıktı

5

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması