Şoförler ve Otomobilciler Odası kadınları unutmadı!

Ardahan’da 08 Mart Dünya Kadınlar Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

GÜNCEL 8.03.2024 15:25:00 0
Şoförler ve Otomobilciler Odası kadınları unutmadı!

Ardahan’da 08 Mart Dünya Kadınlar Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan kadın yöneticileri ziyaret ettiler ve caddelerde karşılaştıkları kadınların günlerini kutladılar. 

Daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın hizmet binasında düzenlenen programda, İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan kadın trafik polislerine, Jandarma trafik personeline ve odaya kayıtlı kadın üyelere 08 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil ve plaket verilerek günleri kutlandı.

Başkan Özer yaptığı açıklamada; “Oda olarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününde farklı bir etkinliğe imza atmak istedik. Bu kapsamda kurum ve kuruluşlarda görev yapan kadın yöneticilerimizi ziyaret ederek günlerini kutladık. Daha sonra Ardahan İl Emniyet Müdürlüğünde ve Jandarmada görevli kadın trafik ekibi arkadaşlarımızı ve oda üyesi kadınlarımızı odamızda ağırlayarak günlerini kutladık. Tüm kadınlarımızın 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak