Şoförler ve Otomobilciler Odası´ndan kaliteli hizmet

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası, kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

21.02.2020 17:24:15 0
Şoförler ve Otomobilciler Odası´ndan kaliteli hizmet

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı, plaka basma kalıplarını yeniledi.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası üyelerine ve bölge halkına daha iyi hizmet verebilmek için hizmet yatırımlarına devam ediyor. Ardahan´a ve üyelerine daha kaliteli hizmet üretebilmek için plaka basma kalıplarını yenileyen Oda Başkanı Asim Özer, hizmette sınır tanımıyor.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer yaptığı açıklamada, Oda üyelerine ve araç sahiplerine daha iyi bir hizmet verebilmek için plaka kalıplarının yenileyerek standartlara uygun hale getirdiklerini söyledi.

Başkan Özer, ?Odamızda yaklaşık olarak 15 yıldır kullanılan plaka basma kalıplarımız iş göremez hale gelmişti. Plakalarımız bozuk, boyasız çıkarak göze hoş gelmiyordu. Plaka kalıplarımızı yenilerek araçlarımızın plakalarının basımını daha iyi bir şekilde yapacağız. Şoförler odası olarak, faydalı çözümler üretmeyi prensip edinmiş örnek bir sivil toplum kuruluşu olarak hizmet veren, tecrübeli, güvenilir, hizmet kalitesi ve kalitedeki devamlılığı sağlayarak sektördeki ihtiyaçları belirleyip gidermeyi görev kabul eden bir yaklaşımla hareket ederek, her koşulda hem üyelerimizin hem de bölge halkının yanında olmayı sürdüreceğiz ? diye konuştu.


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı