Şoförler odası başkan adayı Tayfun Aşık´tan açıklama

?´Değerli şoförler esnafı kıymetli meslektaşlarım önümüzdeki aylarda yapılacak olan şoförler odası seçimlerine adaylığım etkin çalışma hızıyla devam etmektedir.

GÜNCEL 11.12.2017 09:25:32 0
Şoförler odası başkan adayı Tayfun Aşık´tan açıklama

Şoförler odası başkanlığına adaylığını koyan Tayfun Âşık yaptığı açıklamada:
Yapmış olduğumuz ziyaretlerde aldığım olumlu destek aynı zamanda değerli meslektaşlarımın sorgulayıcı hizmete sorunlara olan duyarlılığı bizi hayli memnun etti.
Sorgulayan sorunlara bir an önce ivedikle çözüm bekleyen meslektaşlarımızın yapacaklarımız projelerimizi anlattığımız da hayli memnun olduklarını gördüm.
Daha önce açıklamalarım da değindiğim birinci öncelik odanın işlevsel aktif hale getirilmesi yanında dürüst şaibesiz bir ekiple kararlı bir şekilde hareket etmek.
Bu olgular sorunları çözüm üretmek vr kararlı bir şekilde irade koymanın temel noktasıdır.
Benim adaylık sürecim söz konusu olduğundan bu yana gerek esnaf kardeşlerime gerek içinde bulunduğum topluma karşı her zaman ahlaki ve etik davranmaya çalıştım. Bazı çevrelerin esnaf arkadaşlarımıza giderek poz vermesi esnafımızın iyi niyetini kullanarak kendi lehinde seçim propagandası haline getirip esnafımız sıkıntıya sokup toplum ile olan diyaloğunu zedelemekte ve koparmaktadır. Görüştüğüm esnaf arkadaşlarımın bu pozların gayri ihtiyari samimiyetten kaynaklandığını bunları seçim propagandası haline getirdiklerinden rahatsız olduklarını dile getirdiler. Tabi ki bu da bizleri üzdü. Hiç bir aday arkadaşımın bende dâhil olmak üzere yalan resim ve beyanlar ile esnafımızı sıkıntıya düşürmeye hakkı yoktur. Şoför esnafımıza park ve trafik cezaları şoför esnafını bunaltmaktadır. Ben bu cemiyetten bir şoför esnafı kardeşiniz olarak bu sorunların taksici, minibüscü,servisçi,kamyoncu ve dolmuşçu esnafımıza ağır yük getirdiğini biliyorum.
Ardahan´ımızın zorlu kış şartlarında yaşayan bu zorluklar ile mücadele eden şoför esnafı gelen cezalar ile adeta beli bükülmektedir.
Bir an önce bu uygulamaya son verilmesi gerekmektedir. Bu zor şartlarda Ardahan´a hizmet veren şoför esnafımıza biraz esnek davranılması gerektiğini düşünüyorum. Bu düşüncem yetkililere çağrımdır´´ dedi.
Haber. Ufuk IŞIK


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı