SMA HASTALARINA DESTEK: HER SAYI BİR BAĞIŞ

Platin Bilardo, Spinal Muskiler Atrofi olarak adlandırılan (SMA) hastalarına destek olmak için bilardo turnuvası düzenliyor.

GÜNCEL 9.03.2022 17:12:00 0
SMA HASTALARINA DESTEK: HER SAYI BİR BAĞIŞ

HABER: ŞENOL KİRMAN

Platin Bilardo, Spinal Muskiler Atrofi olarak adlandırılan (SMA) hastalarına destek olmak için bilardo turnuvası düzenliyor. Turnuva kapsamında toplanan tüm gelirler SMA hastalarına bağışlanacak.

“Her Sayı Bir Bağış” sloganıyla yapılacak turnuvada SMA hastası bireylerin ve ailelerin tıbbı ihtiyaçlarını karşılamalarına, hayatlarını kolaylaştırmalarına, tedavi olanaklarına ulaşmalarına, toplumun bilinçlendirilmesine katkı sağlanacak.

Toplumsal olaylara duyarlı yaklaşan Platin Bilardo işletmecisi Murat Baltacı, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile Şehit ailelerine yönelik, Elazığ depreminde ve Antalya’da çıkan orman yangınlarda zarar gören vatandaşlara destek amaçlı turnuva düzenleyerek elde edilen geliri bağışlamıştı.

Platin Bilardo işletmecisi Murat Baltacı, Spinal Muskiler Atrofi olarak adlandırılan (SMA) hastalarına destek olmak için bilardo turnuvası düzenleneceğini söyledi.

Vatandaşları turnuvaya davet eden Baltacı, “Türkiye’de maalesef binin üzerinde SMA’lı canlarımız var. Bu canlarımıza destek olmak için sosyal sorumluluk projesi noktasında böyle bir turnuva düzenlemeye karar verdik. Turnuvada elde edilen geliri SMA hastalarımıza bağışlayacağız. “Her Sayı Bir Bağış” sloganıyla yapacağımız turnuvada SMA hastası bireylerin ve ailelerin tıbbı ihtiyaçlarını karşılamalarına, hayatlarını kolaylaştırmalarına, tedavi olanaklarına ulaşmalarına, toplumun bilinçlendirilmesine katkı sağlanacak. SMA çok küçük çocukların başına gelen bir hastalık. Onların yaşamını devam ettirmeyi sağlamak istiyoruz. Turnuvaya ne kadar çok katılım olursa SMA hastalarımıza o kadar çok destek sağlamış oluruz. Bağış her zaman olduğu gibi basın huzurunda hesaplara aktarılacaktır. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı turnuvaya davet ediyorum” dedi.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti