Sigarayı bırak hayatı bırakma

Sigarayı bırak hayatı bırakma

12.02.2019 09:29:17 0
Sigarayı bırak  hayatı  bırakma

Vali Masatlı "Sigarayı Bırak Hayatı
Bırakma" kampanyasına destek verdi

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla, Çıldır Gölünde açılan stantta Karbonmonoksit ölçümü yaptırarak, "Sigarayı Bırak Hayatı Bırakma" kampanyasına destek verdi.
Vali Masatlı yaptığı açıklamada, ?Sigara kullanımı, halk sağlığını tehdit eden ve mutlaka mücadele edilerek önlenmesi gereken sosyal bir sağlık sorunudur. Zararları çok iyi bilinmesine rağmen, dünya nüfusunun önemli bir bölümü maalesef ısrarla tütün ürünlerini kullanmaya devam etmektedir. Sigara, hem içen kişinin hem içildiği ortamdaki diğer masum bireylerin sağlığını tehdit eden sinsi bir zehirdir. Hepimizin amacı dünyada sağlıklı yaşamaktır fakat sigara kullanımı sağlığımızı tehlikeye atmaktadır. Sigara içen çoğu ailenin çocukları da sigaraya başlarlar. Dolayısıyla siz şimdi sigarayı bırakırsanız çocuklarınız için iyi bir örnek olabilirsiniz.? İfadelerini kullandı.
Tüm kötü alışkanlıkların hayatımızdan çıkarılması gerektiğini söyleyen Vali Masatlı, ?Sağlıklı nesiller için, ülkemizin aydınlık geleceği için sigara başta olmak üzere tüm zararlı alışkanlıkları hayatımızdan çıkarmalıyız. Ardahan, birçok yeniliğe ve güzel şeylere önderlik yapabilecek bir şehrimizdir. Sigara bırakma çalışmalarında da önderlik edeceğine inancım tamdır.
9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü. Bu zehre karşı sen de iradene sahip ol ve sigaraya teslim olma." Dedi.
Haber: Bedrettin Şuay


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı