SIFIR VE İKİNCİ EL EŞYANIN ADRESİ: PARİM SPOT MOBİLYA

Ardahan’da Parim Spot Mobilya sıfır ve ikinci el eşyanın adresi haline geldi.

GÜNCEL 20.07.2022 16:30:00 0
SIFIR VE İKİNCİ EL EŞYANIN ADRESİ: PARİM SPOT MOBİLYA

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da Parim Spot Mobilya sıfır ve ikinci el eşyanın adresi haline geldi.Ardahan’da Fevzi Yılmaz iş hanında sıfır ve ikinci el eşya üzerine hizmet veren Parim Spot Mobilya, kaliteli ve ucuz ürünlerle Ardahan halkının hizmet sunmaya devam ediyor.

Ardahan´da son yıllarda ikinci el mobilya ve beyaz eşya alım satımında artış gözlendi. Kimileri mağazalardan daha yeni mobilya ve beyaz eşya alıp eskisini satarken kimisi ise maddi imkansızlıklardan dolayı ihtiyacını daha ucuz alabildiği ikinci el eşya satan spotçuların yolunu tutuyor.

Ardahan´da spot ve ikinci el eşya satan Parim Spot Mobilya işletmecisi Semih Parim, hem sıfır hem de ikinci el ürünleri müşterilerine uygun fiyatlarla sunduklarını söyledi.

Son yıllarda ikinci el mobilya ve beyaz eşya alım satımına ilginin arttığını belirten Parim Spot Mobilya işletmecisi Semih Parim, “İkinci el eşyayı daha çok dar gelirli aileler alıyor. Müşterilerimizin arasında bekarların yanı sıra yeni evli olanlar da var. Tayini çıkan memurlar da ikinci el almayı tercih ediyor. Hem sıfır hem de ikinci el eşya satışı yapıyoruz. Mağazalar da satılan ürünlerin çok daha altında uygun fiyatlarla sıfır ürün satışı yapmaktayız. İkinci el ürünlerimizde de fiyatlarımız çok daha uygun. Müşterilerimize bozuk ürün vermiyoruz. Gelen beyaz eşyaları önce kontrol edip alıyoruz. Arızası var mı yok mu onu tespit ediyoruz. Ona göre fiyat verip alıyoruz, arızasını giderdikten sonra satışa sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli” diye konuştu.

Dar gelirli vatandaşın mağazalardan alamadığı ürünün ikinci elini çok uygun bir şekilde aldığını belirten Semih Parim, “Mağazalarda sıfır ürünler çok pahalı. Mağazamızda başta koltuk takımı olmak üzere, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırınlı ocak, televizyon, masa, çekyat, baza, yatak odası takımı, halı, perde ve elbise dolapları gibi tüm ürünleri bulmak mümkün” diye konuştu.


1

Başkan Alihanoğlu açıkladı: ‘Yılbaşına kadar zam yok’

2

Gaziler ve Şehit yakınları onuruna yemek verildi

3

Yeşilay Ardahan Şubesinden Rektör Biber’e ziyaret

4

Genel Sekreter Emin, Su Göze Köyü'nde incelemelerde bulundu

5

Serhat Ardahanspor sezon öncesi pasta kesti