SICAKTAN BUNALANLAR ÇILDIR GÖLÜ’NDE SERİNLİYOR

DOĞA HARİKASI ÇILDIR GÖLÜ’NDE HAFTA SONU YOĞUNLUĞU

ÇEVRE 24.08.2022 14:17:00 0
SICAKTAN BUNALANLAR ÇILDIR GÖLÜ’NDE SERİNLİYOR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da sıcak havadan bunalan vatandaşlar serinlemek için Çıldır Gölü’ne akın etti. Son günlerde etkisini arttıran sıcak havalar, özellikle çetin kış şartları sırasında adından söz ettiren Ardahan’da yaşayanları bunalttı. Hafta sonunu fırsat bilenler, serinlemek için doğal güzellikleriyle ünlü Çıldır Gölü’nü tercih etti.

Havaların aşırı ısınması sonucu vatandaşlar Çıldır Gölüne gidiyor. Bölgede önemli turizm potansiyele sahip doğa harikası Çıldır Gölü kış aylarında donduktan sonra üzerinde yapılan etkinliklerle ilgi odağı olurken, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin ilgisini çekiyor.

Çevre illerden gelen vatandaşlar da Çıldır Gölü’nde hem serinliyor hem de muhteşem doğada gönüllerince eğleniyor. Hava sıcaklığının 35 dereceyi bulduğu Ardahan’da aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar serinlemek için kendilerini Çıldır Gölü’ne attı. Çıldır Gölü’nün serin sularına kendilerini bırakan vatandaşlar saatlerce yüzerek serinlemeye çalıştı. Çocuklarıyla birlikte göle giren vatandaşlar, hem serinledi hem de çocuklarıyla gölde oyun oynadı.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi