SEVİM KÖSELİÖREN, AK PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Köseliören; “Durmak yok yola devam” parolası ile Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar başkan seçeceğiz. Ardahan’ımızdan 2 milletvekilini de Ak Partiden göndermek için mazeret üretmeksizin, hep birlikte gece gündüz çalışacağız”

SİYASET 26.03.2023 17:11:00 0
SEVİM KÖSELİÖREN, AK PARTİ

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da siyasetçi ve iş insanı Sevim Köseliören, AK Parti’den milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Vatandaşlara ve özellikle köylere sunmuş olduğu desteklerle gündemde olan ve gelen yardım taleplerini de geri çevirmeyen Köseliören´in AK Parti’den aday adaylığını açıklaması halk tarafından olumlu karşılandı.

Aday adaylığı ile ilgili açıklama yapan Köseliören; “Durmak yok yola devam” parolası ile Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar başkan seçeceğiz. Ardahan’ımızdan 2 milletvekilini de Ak Partiden göndermek için mazeret üretmeksizin, hep birlikte gece gündüz çalışacağız” dedi.

Köseliören açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Ardahan’ımızın birbirinden değerli hanımefendileri, beyefendileri ve umudumuz genç kardeşlerimiz bugün sizlerle birlikte 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı olduğumu büyük bir mutlulukla paylaşmak istiyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı hedefleri çerçevesinde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler, lider ülke, büyük Türkiye için önem taşımaktadır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, meclis çoğunluğunu yeniden kazanacağız. “Durmak yok yola devam” parolası ile Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar başkan seçeceğiz. Ardahan’ımızdan 2 milletvekilini de Ak Partiden göndermek için mazeret üretmeksizin, hep birlikte gece gündüz çalışacağız. Her şeyden önce Türkiye diyerek, bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız.

Biz dün olduğu gibi bugünde yarında, hep Ardahan dedik ve Ardahan demeye devam edeceğiz. Ardahan’ın sorunlarını eksikliklerini Ardahan’ı çok iyi bilen yaşayan ve her yatırımını Ardahan için kullanan birisiyim. İnşallah hep birlikte Ardahan ve güzel ülkemiz için Cumhur ittifakının gücüyle mutlu ve umutlu yarınlara birlikte kucak açacağız. 

Bu kutlu yola çıkmam için beni her zaman destekleyen başta kadınlarımız olmak üzere şehrimizin her kesiminden destekleyen tüm Ardahanlılara teşekkürü bir borç bilirim. Konuşmamın başında belirttiğim gibi Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı hedefleri için durmadan yılmadan bir an tereddüt etmeden "Durmak yok yola devam" diyor Aday adayı olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum”. 


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı